İSMAİL GÜNDOĞDU VE MECLİS ÜYELERİ MAZBATASINI ALDI
Ferizli Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Gündoğdu, Cumhur İttifakının 11 meclis üyesiyle birlikte İlçe Seçim Kurulu Müdürü Celal Taşdan’ın elinden mazbatalarını alarak görev başladılar.
Meclis üyeleriyle İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını teslim alan Gündoğdu, daha sonra Ferizli Belediyesine geçti. Gündoğdu burada, eski belediye başkanı Ahmet Soğuk tarafından karşılandı.
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’in de katıldığı mazbata töreninde büyük coşku yaşandı. Koltuğunu yeni Başkan Gündoğdu’ya teslim eden eski Başkan Ahmet Soğuk, “İlçemde 10 yıldır başkanlık görevini gururla yaptım. Başkanlığın ne kadar kutsal bir görev olduğunu hiçbir zaman unutmayacağım. Her zaman olduğu gibi yine vatandaşlarımızın hizmetinde bulunmaya devam edeceğim. Bugün Belediye Başkanlığı görevimi yakın arkadaşımız İsmail Gündoğdu’ya teslim etmenin gururunu yaşıyorum. Telefonum 24 saat açıktır ve ne zaman bir ihtiyaç duyarsanız her zaman arayabilirsiniz. Her zaman tecrübelerimi aktarmaya hazırım, hayırlı olsun” dedi.
Ferizli’nin yeni Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ise, “Seçimlerde vatandaşlarımıza ne söz verdiysek yerine getirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. İlçemizde tam bir gönül birliği içinde tüm belediye meclis üyeleri arkadaşlarımızla, birlik beraberlik içinde hizmet vereceğiz. İlçemizin gelişmesinde katkıları olan Başkanımız Ahmet Soğuk’a emekleri için teşekkür ediyorum. Kendisinin her zaman tecrübelerinden faydalanacağız” dedi.